Geweldige misdaadcomedy War Dogs vrijdag te zien op Net5

Geweldige misdaadcomedy War Dogs vrijdag te zien op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Todd Phillips verraste in 2019 vriend en vijand met de pikzwarte, duistere film Joker. We kenden hem toch vooral van comedy's? In werkelijkheid liet hij in 2016 al een wat donkerder kant van hem zien met de zwarte misdaadcomedy War Dogs. Deze hilarische film is vrijdag te zien op Net5 en je kunt War Dogs streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Twee twintigers, die in Miami wonen ten tijde van de Irak-oorlog, buiten een kleinschalig overheidsinitiatief uit dat kleine bedrijven toelaat een gooi te doen naar aanbestedingen van het Amerikaanse leger. Ze beginnen klein maar al snel stroomt het grote geld binnen. Het duo komt in enorme problemen wanneer ze een deal van 300 miljoen dollar sluiten om het Afghaanse leger te bewapenen - een deal die hen in contact brengt met twijfelachtige figuren, niet in de laatste plaats hun eigen regering.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Hoe actueel wil je het hebben? De situatie in Afghanistan is verschrikkelijk en de beelden van de rampzalige evacuatie door Westerse landen staan nog op ons netvlies gebrand, en toch kiest Net5 ervoor om vrijdag een comedy over de oorlog in Afghanistan uit te zenden. Hoe duister deze comedy ook mag zijn, er zitten genoeg komische momenten in waarbij je - misschien enigszins beschaamd - toch je lach niet kunt inhouden. Bovendien kon Phillips beschikken over een getalenteerde cast, die er zichtbaar plezier in heeft.

Cast
Naast Jonah Hill (The Wolf of Wall Street) en Miles Teller (Whiplash) zijn ook Ana de Armas (Knives Out), Bradley Cooper (American Hustle) en Kevin Pollak (The Usual Suspects) te zien in War Dogs. Deze film is geregisseerd door Todd Phillips (The Hangover).

War Dogs (2016) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is vrijdag 1 oktober om 23.10 uur te zien op Net5. Genre: comedy, misdaad. Speelduur: 114 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geweldige misdaadcomedy War Dogs vrijdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV