Zaterdag in Oh, wat een jaar! - met Heleen van Royen en Wolter Kroes terug naar 1981

Zaterdag in Oh, wat een jaar! - met Heleen van Royen en Wolter Kroes terug naar 1981
Nostalgische spelshow voor het hele gezin

Kijktip :

Ook deze zaterdag (2 oktober) kun je op RTL 4 weer genieten van een gloednieuwe aflevering van Oh, wat een jaar!, de nostalgische spelshow voor het hele gezin waarin we terug in de tijd gaan naar een jaar waarvan de gasten nog het een en ander weten.

Oh, wat een jaar! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gasten
Deze week zijn schrijfster Heleen van Royen en zanger Wolter Kroes te gast in de retro-studio van presentatrice Chantal Janzen. Zij vullen teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai aan. Samen gaan ze precies veertig jaar terug in de tijd, naar het jaar 1981. Kroes vierde eind 1981 zijn dertiende verjaardag, Van Royen mocht zestien kaarsjes uitblazen.

Indiana Jones
Ook 1981 staat bol van de interessante wetenswaardigheden, nieuwsfeitjes, cultuur en muziek. Zo ging die zomer de allereerste Indiana Jones-film Raiders of the Lost Ark in première in de Nederlandse bioscopen en dominerde Anita Meyer de hitlijsten met 'Why Tell Me Why'. En verder in 1981: Ronald Reagan wordt president van Amerika en in Nederland wordt massaal gedemonstreerd tegen kernwapens.

Oh, wat een jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Oh, wat een jaar! terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Oh, wat een jaar! - met Heleen van Royen en Wolter Kroes terug naar 1981 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV