Najib Amhali en Wendy van Dijk zaterdag te zien in Het Jachtseizoen op SBS6

Najib Amhali en Wendy van Dijk zaterdag te zien in Het Jachtseizoen op SBS6
Op de vlucht voor StukTV

Kijktip :

Dat de opnames van Het Jachtseizoen niet zonder gevaar zijn bleek deze week wel, toen er een ernstig ongeluk gebeurde op de set. Gelukkig zijn deelnemers Najib Amhali en Wendy van Dijk er zonder kleerscheuren vanaf gekomen - maar blijven ze ook uit handen van StukTV?

Het Jachtseizoen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ontsnapt
Het Jachtseizoen maakte afgelopen maand zijn debuut op televisie. Op SBS6 is elke week een aflevering te zien waarin twee bekende Nederlanders zijn ontsnapt uit een zwaarbewaakte gevangenis. De voortvluchtigen, gehuld in opvallende oranje overalls, proberen vervolgens vier uur uit de handen van de mannen van StukTV te blijven.

Regels
Aan het spel zijn enkele regels verbonden. Zo mogen de BN'ers geen gebruik maken van hun eigen geld of telefoon en mogen ze maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten. Bovendien hebben ze een GPS-tracker mee, die elke tien minuten hun exacte locatie doorstuurt naar de achtervolgers. Aan het begin krijgen de BN'ers twintig minuten voorsprong.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Najib Amhali en Wendy van Dijk zaterdag te zien in Het Jachtseizoen op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV