Armin van Buuren in laatste aflevering Verborgen Verleden

Armin van Buuren in laatste aflevering Verborgen Verleden
Waar komt de dj vandaan?

Kijktip

In de laatste aflevering van het tv-programma Verborgen verleden duikt dj en producer Armin van Buuren in zijn familiegeschiedenis. Hij is benieuwd waar zijn naam vandaan komt en of hij uit een roemrijk geslacht stamt.

Armin van Buren heeft zich altijd afgevraagd of er een verwantschap is met Anna van Buren, de eerste vrouw van Willem van Oranje. Of komen zijn voorouders uit het Gelderse stadje Buren?

Armin van Buren in Verborgen Verleden

Bij het zoeken naar het antwoord op die vraag komt Armin meer te weten over zijn opa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ook komt hij een voorouder tegen die, net als zijn vader, medicijnen heeft gestudeerd, en evenveel moeite had om zijn tentamens te halen. Zo komt Armin steeds dichter bij het antwoord op de vraag wat zijn achternaam Van Buuren nu precies te maken heeft met Buren en Van Buren. Waarbij de uiteindelijke hamvraag is: is hij verwant aan onze koning?

Verborgen Verleden met Armin van Buuren is vrijdag 16 februari om 21.05 uur te zien op NPO 2.

Tags: dichter, tweede wereldoorlog, koning, medicijnen, oranje, armin van buuren, npo, opa, tv-programma, vader, npo 2, verborgen verleden, voorouders, familiegeschiedenis

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »