Champions League-wedstrijd Real Madrid - PSG live op tv

Champions League-wedstrijd Real Madrid - PSG live op tv
Achtste finales bij Veronica en Ziggo Sport

Sport

Het mooiste affiche in de achtste finales van de UEFA Champions League is de ontmoeting tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain. De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden door Veronica en Ziggo Sport Voetbal.

"Gezien de kracht van beide clubs, hadden we elkaar ook in de eindstrijd kunnen treffen", zei directeur Emilio Butragueño van Real Madrid na de loting. "Het is een beetje vroeg om nu al tegenover elkaar te staan", voegde hij eraan toe. Real Madrid is de titelhouder en PSG heeft met Neymar en Kylian Mbappé twee hele dure spelers gekocht om een aanval op de 'cup met de grote oren' te doen.

Het zullen twee zeer interessante wedstrijden worden. Op televisie zijn de duels te zien bij Veronica en de abonnees van Ziggo Sport Totaal kunnen de wedstrijd zien op Ziggo Sport Voetbal. Op Ziggo Sport Select wordt een schakelprogramma uitgezonden. Daar zijn ook de hoogtepunten van de andere achtste finale, FC Porto - Liverpool, te zien.

Real Madrid - Paris Saint-Germain is woensdag 14 februari vanaf 20.45 uur live te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. De terugwedstrijd PSG - Real Madrid wordt op dinsdag 6 maart om 20.45 uur gespeeld.

Tags: Champions League, voetbal, sport, wedstrijd, psg, real madrid, paris saint germain, live, liverpool, ziggo, televisie, neymar, loting, fc porto, uefa, veronica, uefa champions league, kylian mbappe, ziggo sport

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »