Nieuwe telefilm Alles van waarde zondag 3 oktober te zien op NPO 3

Nieuwe telefilm Alles van waarde zondag 3 oktober te zien op NPO 3
Waarom werden Marc en Rick in elkaar geslagen?

Kijktip :

In de reeks telefilms van 2021 is het zondag de beurt aan Alles van waarde. Deze film van regisseur Stanley Kolk onderzoekt de gevolgen van een incident waarbij twee mannen in elkaar geslagen worden.

Het verhaal
In de schaduw van een kerk worden ’s nachts twee mannen, Marc en Rick, in elkaar geslagen. Zinloos geweld? Anti-homo geweld? Zowel een filmmaker als een rechercheur probeert te achterhalen wat er is gebeurd. Waarom doen de slachtoffers eigenlijk geen aangifte? Welke geheimen spelen er nog meer in deze religieuze gemeenschap?

Cast
Naast Teun Luijkx (Wat is dan liefde) en Abe Dijkman (Willemspark) zijn ook Julia Akkermans (Keizersvrouwen), Lisa Smit (Baantjer het begin) en Carly Wijs (Divorce) te zien in Alles van waarde. Deze film is geregisseerd door Stanley Kolk.

De telefilm Alles van waarde (2021) is zondag 3 oktober om 20.20 uur te zien op NPO 3. Genre: drama. Speelduur: 92 minuten. Na afloop kun je Alles van waarde terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe telefilm Alles van waarde zondag 3 oktober te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV