Speciale aflevering College Tour met Evan Spiegel maandag te zien op NPO 2

Speciale aflevering College Tour met Evan Spiegel maandag te zien op NPO 2
Ter gelegenheid van 70 jaar tv

Kijktip :

Maandagavond (4 oktober) is er, in plaats van de gebruikelijke dinsdagavond, een nieuwe uitzending van College Tour te zien ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van televisie in Nederland. De 31-jarige Evan Spiegel is te gast.

College Tour gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Snapchat
De naam 'Evan Spiegel' zal misschien niet direct een belletje doen rinkelen bij iedereen, maar hij staat bekend als de 'Picasso van de techwereld' en is de CEO en oprichter van de populaire app Snapchat. Studenten gaan met Spiegel in gesprek over het veranderende medialandschap, de toekomst van televisie, original content en de groter wordende invloed van social media.

Miljardair
Snapchat speelt een belangrijke rol in de veranderende mediawereld. Met 293 miljoen dagelijkse gebruikers behoort de app tot de absolute top van de social mediabedrijven. Op zijn vijfentwintigste was Evan Spiegel de jongste selfmade miljardair ter wereld. Zijn huidige vermogen wordt door Forbes geschat op maar liefst 11,1 miljard dollar.

De speciale aflevering van College Tour is maandag 4 oktober om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Speciale aflevering College Tour met Evan Spiegel maandag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV