Postcode Loterij Deal or No Deal vanaf maandag 4 oktober te zien op RTL 5

Postcode Loterij Deal or No Deal vanaf maandag 4 oktober te zien op RTL 5
Spannend spelprogramma maakt comeback

Kijktip :

Vanaf maandag 4 oktober is de spannende spelshow Postcode Loterij Deal or No Deal, na een afwezigheid van twaalf jaar, weer terug op de Nederlandse televisie. Buddy Vedder is de nieuwe presentator; hij volgt Beau van Erven Dorens op.

Postcode Loterij Deal or No Deal gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Geldbedrag
In Deal or No Deal maken 24 deelnemers kans om gekozen te worden en plaats te nemen naast Vedder. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen unieke box, met daarin een voor hen onbekend geldbedrag. Aan de speler naast Vedder de taak om zoveel mogelijk boxen met een laag bedrag weg te spelen, waardoor het bod van de bank hoger wordt.

Hoofdprijs
Elke ronde speelt de speler een aantal boxen weg, waarna de bank broedt op een nieuw bedrag. Vervolgens ligt de bal weer bij de speler: wordt er gekozen voor een 'deal' of een 'no deal'? Een soort miniversie van Postcode Loterij Miljoenenjacht, dus. De prijzen lopen hier namelijk niet op tot vijf miljoen euro, maar tot 200.000 euro.

Postcode Loterij Deal or No Deal is vanaf maandag 4 oktober elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Deal or No Deal terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Postcode Loterij Deal or No Deal vanaf maandag 4 oktober te zien op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV