Zondag in Humberto: Twan Huys over einde seizoen College Tour en meer

Zondag in Humberto: Twan Huys over einde seizoen College Tour en meer
Dit zijn de gasten van zondag 3 oktober

Kijktip :

Vanavond is Twan Huys te gast bij Humberto om het te hebben over de laatste uitzendingen van College Tour. Ook schuiven Steven Borghouts, Sander Schimmelpenninck, David Endt, Roel van Velzen en Karsu Donmez aan.

De tekst gaat verder onder deze video's

Dit zijn de gasten van Humberto - zondag 3 oktober

  • Ze had zich nog zo voorgenomen niet te gaan huilen, maar hield het toch niet droog. Afgelopen week zette Roel van Velzen zangeres Karsu Donmez in het zonnetje met een indrukwekkende Nederlandstalige versie van haar nummer 'Birak Beni Böyle.' Vanavond treden ze op.
  • Voetballer Zlatan Ibrahimović wordt vandaag 40 jaar. We vieren zijn verjaardag met
    David Endt. Hij schuift vanavond aan.
  • Wel 3110 kilometer legden ze af, 170 uur fietsen in 19 dagen.Steven Borghouts en Sander Schimmelpenninck fietsten helemaal naar Lapland voor de Homies Foundation die zich inzet voor daklozen. Woensdag bereikten de twee vrienden de finish.
  • Journalist en presentator Twan Huys is inmiddels alweer een tijdje terug bij zijn oude liefde College Tour. Komende week zijn de laatste uitzendingen van dit seizoen.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Humberto: Twan Huys over einde seizoen College Tour en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV