Linda de Mol presenteert De Dating Quiz: kans op veel geld én een nieuwe liefde

Linda de Mol presenteert De Dating Quiz: kans op veel geld én een nieuwe liefde
Vanaf 17 oktober te zien op SBS6

Nieuws :

Vanaf 17 oktober is er een gloednieuw programma te zien op SBS6, waarin spelshow en datingprogramma op unieke wijze met elkaar worden gecombineerd: De Dating Quiz. Linda de Mol is de presentatrice van de show, waarin drie vooraf gematchte koppels het tegen elkaar opnemen.

De Dating Quiz gemist? Kijk vanaf 17 oktober elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Blind kennismaken
De makers van het programma willen de liefde wel een realistische kans geven, en dus maken de koppels vooraf - blind - kennis met elkaar. Hun uiteindelijk match blijft echter een verrassing tot in de studio. Ondertussen moet er al wel gespeeld worden, maar ook dan kunnen ze elkaar niet zien - alleen horen. De deelnemers hebben elkaar echter hard nodig en zullen elkaar beter moeten leren kennen om kans te maken op geld én de liefde.

Dertig seconden
Wanneer een koppel de strijd moet verlaten, is het langverwachte moment eindelijk daar: ze krijgen elkaar te zien. Slechts dertig seconden kijken ze elkaar diep in de ogen aan om vervolgens te beslissen of het hier ophoudt of niet. Als het finalekoppel besluit om apart verder te gaan, spelen ze niet samen, maar tegen elkaar de finale. Kiezen ze wel voor elkaar? Dan maken ze samen kans op maar liefst 100.000 euro.

Het nieuwe programma De Dating Quiz is vanaf zondag 17 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Dating Quiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol presenteert De Dating Quiz: kans op veel geld én een nieuwe liefde of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV