Verslag Paralympische Spelen op tv en online bij de NOS

Verslag Paralympische Spelen op tv en online bij de NOS
Livestreams en samenvattingen

Sport

Na de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang worden in dezelfde regio de Paralympische Winterspelen gehouden. De NOS doet van 9 tot en met 18 maart online uitgebreid verslag van het evenement. Daarnaast zijn dagelijks alle hoogtepunten te zien in een samenvattingsprogramma.

Ruim een week komen de beste paralympische wintersportatleten in actie. De NOS doet live verslag van de openings- en sluitingsceremonie op tv. Daarnaast zijn dagelijks twee livestreams beschikbaar op NOS.nl. Daarop worden zoveel mogelijk Nederlandse sporters live in beeld gebracht. Het commentaar bij de beelden is in het Engels.

Op televisie presenteert Herman van der Zandt dagelijks na Nieuwsuur op NPO 2 een samenvattend programma met de gebeurtenissen van de dag en interviews met de hoofdrolspelers. Hij wordt daarbij bijgestaan door rolstoelbasketballer Marc de Hond.

  • De openingsceremonie van de Paralympische Spelen is vrijdag 9 maart om 12.00 uur te zien op NPO 1.
  • Het verslag van de Paralympische Spelen is van zaterdag 10 tot en met zonag 18 maart live te zien op NOS.nl en in samenvatting rond 22.30 uur (in het weekend) of 22.45 uur (doordeweeks) op NPO 2.
  • De sluitingsceremonie van de Paralympische Spelen is zondag 12 maart om 12.00 uur te zien op NPO 2.
Tags: live, nos, nieuwsuur, televisie, winterspelen, olympische winterspelen, npo, paralympische spelen, openingsceremonie, pyeongchang, herman van der zandt, online, marc de hond, npo 2, npo 1

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »