Slotaflevering Van onschatbare waarde woensdag te zien op NPO 1

Slotaflevering Van onschatbare waarde woensdag te zien op NPO 1
Welke bijzondere voorwerpen komen er deze week voorbij?

Kijktip :

Woensdagavond (6 oktober) is de laatste aflevering van dit seizoen van Van onschatbare waarde te zien op NPO 1. Dionne Stax en de experts krijgen in deze aflevering onder meer een barokke engel, een miniatuur-lantaarnklok en een Bentley-motorblok te zien.

Van onschatbare waarde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Schoonmoeder
Marijke komt langs met een Cupido-engel, die in de jaren zeventig gekocht werd door haar schoonmoeder. Die gaf het later cadeau aan Marijke en zij wil het op haar beurt weer doorgeven aan haar dochters, maar die zijn er niet van gecharmeerd. En dus gaat ze op zoek naar een koper. Ook Bodie komt langs, met een motorblok van een Bentley van drie liter - inclusief radiateur én horloge.

Historische waarde
Het motorblok was het eerste model waarmee Bentley succesvol werd in het racen en dus heeft het een hoge historische waarde. Bodie wil het blok samen met een speciaal Bentley-horloge als set verkopen, maar gaat hem dat ook lukken? De experts in Van onschatbare waarde krijgen bijzondere en potentieel waardevolle spullen te zien, die ze kunnen kopen van de aanbieder. Maar bij welk bod hapt de verkoper toe?

De laatste aflevering van Van onschatbare waarde is woensdag 6 oktober om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV