Vanavond op tv: start Dat snap je als je ouder bent, Margaret Atwood in College Tour

Vanavond op tv: start Dat snap je als je ouder bent, Margaret Atwood in College Tour
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 5 oktober

Kijktip :

Vanaf vanavond is Emma Wortelboer op NPO 3 te zien met het nieuwe programma Dat snap je als je ouder bent, waarin ze bemiddelt tussen ouders en tieners. En verder: Margaret Atwood is te gast in de laatste aflevering van College Tour. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 5 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

College Tour: Margaret Atwood

NPO 2
20:25 uur

Deze week is de Canadese schrijfster Margaret Atwood te gast bij Twan Huys in College Tour. Atwood schreef meer dan veertig boeken, verkocht meer dan acht miljoen exemplaren van haar boek The Handmaid's Tale, is tweevoudig winnaar van The Booker Prize en is tot een icoon uitgegroeid voor vrouwenbewegingen over de hele wereld. De laatste jaren is haar ster wederom gerezen door de bewerking van The Handmaid's Tale als serie.


Romantisch drama: Me Before You

RTL 8
20:25 uur

Op RTL 8 is vanavond het romantische drama Me Before You te zien. De 26-jarige Louisa 'Lou' Clark woont in een schilderachtig dorpje op het Britse platteland. Ze wordt ingehuurd om de jonge bankier Will Traynor te verzorgen, die door een verkeersongeluk in een rolstoel is beland. Door het dramatische ongeval ziet de voorheen zo energieke Will het leven somber in. Met haar bijzonder positieve instelling probeert Lou zijn bestaan weer kleur te geven.


Nieuw: Dat snap je als je ouder bent

NPO 3
21:20 uur

Emma Wortelboer volgt in het nieuwe programma Dat snap je als je ouder bent gezinnen waarbij ouders en tieners het niet eens kunnen worden over de regels in huis en probeert ze dichter bij elkaar te brengen door beiden kennis te laten maken met elkaars wereld. Omdat snauwen, weglopen en eindeloos ruziën niet helpt, is het tijd voor zwaarder geschut. Emma gaat bij ze langs en verdiept zich in de standpunten van beide partijen.


Terug: De rijdende rechter

NPO 1
21:50 uur

De rijdende rechter is terug met een nieuw seizoen waarin mr. John Reid en Jetske van den Elsen conflicten proberen op te lossen. De familie Saaman uit het Zeeuwse Biezelinge parkeert al jaren hun auto op het pad dat achter hun huis loopt. Dat was nooit een probleem. Totdat blijkt dat het voor verschillende buren al lange tijd een groot irritatiepunt is. Als de stiefdochter van de 84-jarige buurman zich ermee begint te bemoeien, is het hommeles.


Nieuw: Streetlab - camping de liefde

NPO 3
22:10 uur

Na het online succes van de serie Streetlab: camping de liefde presenteert Streetlab nu een nieuw seizoen op tv. Daan, Stijn, Tim en Jasper beginnen aan misschien wel hun grootste experiment. Op camping de liefde ontvangen ze tien jonge singles die op zoek zijn naar de ware liefde. De mannen van Streetlab organiseren iedere aflevering twee activiteiten om de campinggasten dichter bij elkaar te brengen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Dat snap je als je ouder bent, Margaret Atwood in College Tour of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV