Streamingdienst HBO Max vanaf 2022 in Nederland beschikbaar

Streamingdienst HBO Max vanaf 2022 in Nederland beschikbaar
Contract met Ziggo loopt ten einde

Nieuws :

De streamingdienst HBO Max is vanaf volgend jaar in Nederland te zien. Dat heeft WarnerMedia dinsdag bekend gemaakt. Wanneer in 2022 dit precies is, houdt HBO zelf nog even geheim.

Ziggo
Op dit moment heeft HBO een contract met Ziggo, die de series op Ziggo Films & Series (X)L beschikbaar stelt. Het contract loopt echter op 1 januari 2022 af. Naast HBO series zijn ook de films van Warner Bros. beschikbaar via de dienst.

House of the Dragon
Naar alle waarschijnlijkheid zijn de Game of Thrones-prequel House of the Dragon en het Sex and the City-vervolg And Just Like That in 2022 al beschikbaar, als de dienst in Nederland uitrolt.

Voorjaar?
Nederland zit nog niet bij de eerste batch landen in 2022. Dan zijn onder meer Kroatië, Polen en Portugal aan de beurt. Nederland volgt later. Of dit in het voorjaar of in de zomer is, is even gissen.

De streamingdienst HBO Max is vanaf 2022 te zien in Nederland.Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Streamingdienst HBO Max vanaf 2022 in Nederland beschikbaar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV