Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: mr. Bart Beuving gaat aan de slag

Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: mr. Bart Beuving gaat aan de slag
Zonnepanelen verblinden de buren

Kijktip :

Vorige week stelde mr. Frank Visser een nieuwe rechter in zijn team voor: mr. Bart Beuving. In de aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak van donderdag is te zien hoe mr. Beuving een flinke klus voor zijn kiezen krijgt in Nijmegen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Zonnepanelen
Daar ontmoet hij Fred en Yvonne, die worden verblind door de zonnepanelen van hun buurvrouw. Het licht weerkaatst op de bakken van de panelen zó hun tuin in. Daardoor moet het stel met mooi weer binnen zitten, omdat hun ogen het anders niet overleven. Het leidt tot een hoogoplopend conflict.

Frustraties
Buurvrouw Jennifer gelooft namelijk niets van de beweringen van Fred en Yvonne. En daarbij: als haar buren zo'n last hebben van de zon, hadden ze maar geen huis met een tuin op het zuiden moeten komen. Inmiddels worden beide partijen verblind door hun eigen frustraties en is het de hoogste tijd dat mr. Bart Beuving voor verlichting gaat zorgen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: mr. Bart Beuving gaat aan de slag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV