Margriet van der Linden met talkshow op DWDD-tijdstip

Margriet van der Linden met talkshow op DWDD-tijdstip
Zomerse vervanging door KRO-NCRV

Nieuws :

Margriet van der Linden wordt de presentatrice van een nieuwe talkshow op het tijdstip van De Wereld Draait Door. Het programma zal gemaakt worden door omroep KRO-NCRV. De naam ervan is nog niet bekend.

Dat nieuws heeft NPO-voorzitter Shula Rijxman gemeld in een interview met De Volkskrant. Het programma zal zes maanden lang te zien zijn, van april tot en met september. De Wereld Draait Door is vanaf dit jaar enkel in de herfst- en wintermaanden oktober tot en met maart te zien. "Ik denk dat zij de beste kandidaat op die plek is. Ze doet het goed op tv. Als presentatrice van Moltalk was ze een groot succes", zegt Rijxman over Margriet van der Linden.

Margriet van der Linden als presentatrice van Moltalk

De optie werd eerder ook voorgesteld in een column van AD-columnist Angela de Jong. "Ik vind haar geweldig in Moltalk en ook van De Tafel van Taal weet ze iets bijzonders te maken", schreef De Jong. "Ze heeft genoeg persoonlijkheid en bagage om een programma te dragen dat het ene moment over politiek gaat en het andere moment over een televisieserie als Hendrik Groen."

Het nieuwe programma zal een andere "tone of voice" krijgen dan De Wereld Draait Door. Dat heeft Frans Klein, directeur televisie van de NPO, gezegd.

Zodra er meer informatie over de nieuwe talkshow van NPO 1 is, lees je dat op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Margriet van der Linden met talkshow op DWDD-tijdstip of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV