Top 3: deze series streamen we massaal op Netflix in week 40

Top 3: deze series streamen we massaal op Netflix in week 40
Met waargebeurde dramaserie Maid en meer

Kijktip :

Welke series doen het op dit moment uitstekend op de streamingdienst Netflix? Gids.tv heeft een overzicht gemaakt, waarin naast de waargebeurde miniserie Maid ook nog steeds de populaire Koreaanse moordserie Squid Game te vinden is.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

3. Sex Education (Seizoen 3, 2021)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 8,3


Otis Milburn is de zoon van een sekstherapeute. Samen met de opstandige Maeve Wiley besluit hij een illegale sekstherapiepraktijk op zijn school te beginnen. In het derde seizoen stoppen de twee met hun praktijk nadat ze ruzie kregen over hun contact gedurende de zomer. Bekijk hier waar je de serie Sex Eduction kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Sex Education seizoen 3

2. Maid (Seizoen 1, 2021)

Gids.tv: n.n.b | IMDb ★ 8,6


In Maid volgen we Alex, een alleenstaande moeder die de eindjes aan elkaar weet te knopen met schoonmaakwerk. Ze ontsnapt ternauwernood uit een zeer gewelddadige relatie en overwint de dakloosheid om een beter leven te creëren voor haar dochter Maddy. Drama van hoge kwaliteit, met hoofdrollen voor Nick Robinson, Andie MacDowell en Margaret Qualley. Bekijk hier waar je de serie Maid kunt streamen.

1. Squid Game (Seizoen 1, 2021)

Gids.tv: ★★★★½ | IMDb ★ 8,3


De Koreaanse hitserie Squid Game gaat over de hele wereld door het dak en wordt massaal bekeken op de streamingdienst Netflix. Rijk en arm, veel kleur en nog meer bloed. Ben jij klaar voor een potje Squid Game? Lees hier waar je de serie Squid Game kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Squid Game

Bekijk hier alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV