Ruben Nicolai en Tijl Beckand zijn teamcaptains in nieuw seizoen Wie ben ik?

Ruben Nicolai en Tijl Beckand zijn teamcaptains in nieuw seizoen Wie ben ik?
Spelshow in het voorjaar terug op RTL 4

Nieuws

Presentatoren Ruben Nicolai en Tijl Beckand zijn de nieuwe teamcaptains van de spelshow Wie ben ik? RTL 4 komt in het voorjaar met een nieuw seizoen. De twee zijn de opvolgers van eerdere teamcaptains als Paul de Leeuw, Gordon, Jandino Asporaat en Najib Amhali.

Dat maakten de twee bekend in een filmpje van RTL Boulevard. "Move over, Patty Brard en Gerard Joling. Move over, want wij zijn de nieuwe teamcaptains van Wie ben ik?", aldus Nicolai. "Voor zo lang als het duurt. Het bevalt goed. Het is een heel leuk spelletje om te doen en je gaat er inderdaad echt wel helemaal in op."

Wie ben ik? is een klassieker in tv-land. Zo was de spelshow in de jaren 90 enorm populair op RTL 4. Caroline Tensen, Ron Brandsteder en André van Duin stonden toen aan het roer. Jaren later, in 2008, keerde de quiz terug, maar dan op SBS6. Tooske Ragas presenteerde met Patty Brard en Gerard Joling als teamcaptains.

In 2013 kwam het programma terug op RTL 4 met maar liefst vier teamcaptains: Paul de Leeuw, Gordon, Jandino Asporaat en Richard Groenendijk.

Wie ben ik? met Ruben Nicolai en Tijl Beckand is vanaf zaterdag 3 maart wekelijks wisselend om 22.05 of 22.25 uur te zien op RTL4.

Tags: gerard joling, paul de leeuw, andré van duin, quiz, gordon, Jandino Asporaat, Patty Brard, najib amhali, caroline tensen, richard groenendijk, ron brandsteder, ruben nicolai, tijl beckand, quiz show, spelprogramma, wie ben ik?

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »