Letland - Nederland live op tv en online (WK-kwalificatie)

Letland - Nederland live op tv en online (WK-kwalificatie)
Oranje hoopt goede lijn door te trekken

Sport :

Na het teleurstellend verlopen EK heeft de KNVB schoon schip gemaakt en Louis van Gaal aangesteld als bondscoach. Die hoopt de goede lijn uit de vorige wedstrijden vrijdag door te trekken in de wedstrijd Letland - Nederland. Die is om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Letland - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Mooie resultaten
Van Gaal had in de vorige interlandperiode, begin september, slechts een paar dagen de tijd om zijn elftal te kneden. Dat was in de eerste wedstrijd tegen Noorwegen nog duidelijk zichtbaar; dit duel eindigde in een teleurstellende 1-1. Daarna had Oranje de schwung echter flink te pakken, want tegen Montenegro (4-0) en Turkije (6-1) werden mooie resultaten geboekt.

Groep G
Hierdoor gaat Nederland met een uitstekend doelsaldo (22-6) aan kop in Groep G, samen met Noorwegen. De komende dagen staan er twee relatief makkelijke wedstrijden op het programma, te beginnen met het uitduel tegen Letland. Eerder dit jaar won het Nederlands elftal met 2-0 van de Letlanders. Die staan vijfde in de groep met vijf punten.

De wedstrijd Letland - Nederland is vrijdag 8 oktober om 20.45 uur LIVE te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.00 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Letland - Nederland live op tv en online (WK-kwalificatie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV