Fantastische James Bond-film Skyfall zie je vrijdag op RTL 7

Fantastische James Bond-film Skyfall zie je vrijdag op RTL 7
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Na het teleurstellende Quantum of Solace (2008) waren Daniel Craig en de James Bond-franchise weer helemaal terug op niveau met het grimmige Skyfall (2012). Topregisseur Sam Mendes weet de Britse geheim agent 007 naar nieuwe hoogten te tillen. Deze fantastische film is vrijdag te zien op RTL 7 en je kunt Skyfall streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Skyfall begint met een mislukte missie van James Bond, waardoor de identiteit van geheim agenten over de hele wereld wordt onthuld. Vervolgens wordt het kantoor van MI6 aangevallen, waardoor M het kantoor moet verplaatsen. Haar autoriteit en positie komen in het gedrang door het nieuwe superieur Gareth Mallory. MI6 wordt nu van binnen en van buiten aangevallen, maar M heeft één bondgenoot: James Bond. Hij gaat op zoek naar de levensgevaarlijke Tiago Rodriguez aka Raoul Silva, die een grote bedreiging vormt.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★½
In meerdere opzichten was Skyfall een enorm succes. Om te beginnen met de film zelf: Skyfall bracht van alle Bond-films het meeste geld in het laatje, meer dan 1,1 miljard euro. Ook was het de film met de meeste Oscarnominaties: maar liefst vijf keer werd Skyfall genomineerd. Twee van die prijzen werden daadwerkelijk in de wacht gesleept, waaronder die voor Beste Originele Lied. Die award ging naar Adeles 'Skyfall', een wereldhit die zijn weerga niet kende. Wat ons betreft is Skyfall ook één van de beste films uit de hele reeks.

Cast
Naast Daniel Craig (Knives Out) en Judi Dench (Murder on the Orient Express) zijn ook Javier Bardem (No Country for Old Men), Ralph Fiennes (Schindler's List) en Naomie Harris (Moonlight) te zien in Skyfall. Deze film is geregisseerd door Sam Mendes (1917).

Skyfall (2012) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is vrijdag 8 oktober om 20.30 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, drama, thriller. Speelduur: 143 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fantastische James Bond-film Skyfall zie je vrijdag op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV