Zaterdag in Oh, wat een jaar! - Edson da Graça en Fred van Leer

Zaterdag in Oh, wat een jaar! - Edson da Graça en Fred van Leer
Terug naar het jaar 1991

Kijktip :

Zaterdagavond is weer het perfecte moment om met het hele gezin op de bank te ploffen voor een gezellig programma. Daarvoor moet je bij RTL 4 zijn, want het vermakelijke Oh, wat een jaar! is weer te zien. Dit keer gaan we terug naar 1991.

Oh, wat een jaar! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gasten
De gasten van zaterdag zijn presentator Edson da Graça en stylist Fred van Leer. Zij strijden met teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai tegen elkaar onder leiding van presentatrice Chantal Janzen. Samen gaan ze terug naar het jaar 1991 - en dat doen ze geheel in stijl: iedereen is gekleed alsof het 1991 is en het decor is ook aangepast aan het jaar.

Freddie Mercury
In 1991 brak de Golfoorlog uit in de woestijn van Koeweit en Irak, viel de Sovjet-Unie uit elkaar, vond de grootste vulkaanuitbarsting van de twintigste eeuw plaats en overleed Queen-zanger Freddie Mercury. De bioscopen stroomden vol voor The Silence of the Lambs en Terminator 2: Judgment Day en Bryan Adams domineerde de Top 40 met '(Everything I Do) I Do It for You'.

Oh, wat een jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Oh, wat een jaar! terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Oh, wat een jaar! - Edson da Graça en Fred van Leer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV