Hoogtepunten Even tot hier uit 2020 zaterdag te zien op NPO 1

Hoogtepunten Even tot hier uit 2020 zaterdag te zien op NPO 1
Speciale compilatie-aflevering

Kijktip :

Cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe hebben niet alleen succes in de theaters, ook op televisie trekken ze 'volle zalen' met hun satirische show Even tot hier. In 2020 namen ze het coronanieuws met ons door. Zaterdag zie je hier een terugblik op.

Compilatie-aflevering Even tot hier gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Compilatie
In maart 2020, inmiddels alweer anderhalf jaar geleden, werd Nederland overvallen door de eerste coronagolf. Het land ging in lockdown en niemand wist wat we konden verwachten. Gelukkig waren Van der Laan en Woe er wekelijks met hun satirische nieuwsshow Even tot hier, waarin al het nieuws voor ons op een rijtje werd gezet.

Simpel liedje
Na een schijnbaar zorgeloze zomer sloeg het coronavirus in de herfst van 2020 keihard terug en ook toen waren Van der Laan en Woe er als rotsen in de branding om duiding te geven. Wekelijks met een speciale gast, een simpel liedje in één minuut en met publiek op het grote scherm. De muzikale begeleiding is van Miguel Wiels.

De compilatie-aflevering van Even tot hier is zaterdag 9 oktober om 22.25 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je deze special van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV