Donderdag bij Op1: Ruud de Wild over darmkanker en terugkeer Radio 2

Donderdag bij Op1: Ruud de Wild over darmkanker en terugkeer Radio 2
Dit zijn de gasten van donderdag 7 oktober

Kijktip :

Ruud de Wild is terug op NPO Radio 2. Hij praat bij Op1 over zijn diagnose darmkanker en hoe hij terugkijkt op een roerige periode. Dit zijn de gasten bij Op1 op donderdag 7 oktober.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten van Op1 - donderdag 7 oktober

  • Radio-dj Ruud de Wild is terug! De radiomaker kreeg een jaar geleden de prognose darmkanker en eindigde zijn laatste show met de woorden "jullie zijn nog niet van mij af". Die woorden blijken gegrond, want de radiomaker is terug met een nieuwe middagshow.
  • De energieprijzen rijzen de pan uit en dat voelen de eerste consumenten nu al in hun portemonnee. Vooral omdat de gasprijs acht keer zo hoog is als een jaar geleden, hebben enkele energiebedrijven de prijzen al tot zestig procent verhoogd. Hoe kunnen we een financieel drama voorkomen? En kunnen de formerende partijen nog om kernenergie heen? We bespreken het vanavond met Journalist Jean Dohmen, directeur van Nibud Arjan Vliegenthart en VVD-Kamerlid Silvio Erkens.
  • Opnieuw lijkt het erop dat een Amerikaanse komiek gecanceld wordt. Dave Chappelle dreigt vanwege zijn politiek incorrecte grappen van Netflix te worden afgehaald. Steeds vaker moeten cabaretiers oppassen niemand te beledigen. Humoronderzoeker Dick Zijp begrijpt dat wel. Hij vindt dat we humor niet te onschuldig moeten behandelen.Guido Weijers snapt er daarentegen niks van. Volgens hem gaat geen grap te ver. Vanavond gaan de twee het gesprek aan bij Op1.

Meer gasten volgen

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag bij Op1: Ruud de Wild over darmkanker en terugkeer Radio 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV