Bloedstollende horrorfilm The Conjuring zaterdag te zien op Veronica

Bloedstollende horrorfilm The Conjuring zaterdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Het is weer oktober, de spannendste maand van het jaar waarin we toeleven naar Halloween. Veronica trakteert ons op vele fantastische horrorfilms en zaterdag is het de beurt aan The Conjuring, het bloedstollende startschot van een succesvolle franchise. Je kunt The Conjuring streamen via onder meer Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
The Conjuring vertelt het doodenge verhaal van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Wanneer hun hulp wordt ingeroepen door een gezin dat door een duistere aanwezigheid in hun afgelegen boerderij geterroriseerd wordt, worden ze geconfronteerd met een machtige duivelse entiteit en raken ze betrokken bij de meest angstaanjagende zaak van hun leven.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
The Conjuring is zonder twijfel één van de belangrijkst en beste horrorfilms van het afgelopen decennium. Hiermee loste regisseur James Wan het startschot voor een zeer succesvolle franchise, die nog altijd voortduurt. The Conjuring behoort ook zeker tot de engste producties van de laatste tien jaar: de schrikeffecten zijn buitengewoon goed getimed en laten soms de rillingen over je rug lopen. Ook doemen er soms figuren op die je werkelijk de stuipen op het lijf jagen. Voeg daar een lekker jaren zeventig-sfeertje aan toe en je hebt een topper in het genre.

Cast
Naast Vera Farmiga (The Departed) en Patrick Wilson (Midway) zijn ook Lili Taylor (Public Enemies) en Ron Livingston (Tully) te zien in The Conjuring. Deze film is geregisseerd door James Wan (Malignant).

The Conjuring (2013) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is zaterdag 9 oktober om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: horror. Speelduur: 112 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bloedstollende horrorfilm The Conjuring zaterdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV