Slotaflevering Brieven aan de rest van Spanje zie je zondag op NPO 2

Slotaflevering Brieven aan de rest van Spanje zie je zondag op NPO 2
Stef Biemans sluit af in de kroeg

Kijktip :

Zondagavond (10 oktober) is de laatste aflevering van de reisserie Brieven aan de rest van Spanje te zien op NPO 2. In deze slotaflevering is het tijd voor ontspanning: Stef Biemans zoekt de Spaanse kroeg op.

Brieven aan de rest van Spanje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Stierenvechten
Wil Biemans een échte Spanjaard worden, dan hoort het bezoek aan een kroeg erbij. Spanje is tenslotte het land van bars, kroegen en terrassen. Op deze plekken wordt uitvoerig gesproken over de meest uiteenlopende onderwerpen, van voetbal en stierenvechten tot politiek - uiteraard onder het genot van een drankje. Biemans besluit de sfeer in de kroeg te proeven.

Acht miljoen
Spanje telt 1942 kilometer aan togen en in elk dorp, ongeacht het aantal inwoners, is wel een barretje te vinden. Dagelijks bezoeken acht miljoen Spanjaarden het café. Je zou bijna denken dat ze niets anders doen... Toen de kroegen vanwege corona moesten sluiten, werd de horeca opeens een belangrijk campagnemiddel in de verkiezingstijd: vrijheid of communisme?

De slotaflevering van Brieven aan de rest van Spanje is zondag 10 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Brieven aan de rest van Spanje terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Brieven aan de rest van Spanje zie je zondag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV