Spanje - Frankrijk live op tv en online (finale Nations League)

Spanje - Frankrijk live op tv en online (finale Nations League)
Wie wint tweede editie van landentoernooi?

Sport :

Deze zondag (10 oktober) vindt de ontknoping van de tweede editie van de Nations League plaats. De finale tussen Spanje en Frankrijk wordt om 20.45 uur gespeeld en is live te zien op NPO 3, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Spanje - Frankrijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Halve finales
Spanje bereikte de finale van de Nations League door Europees kampioen Italië woensdag met 1-2 te verslaan. Grote man aan de kant van Spanje was Ferran Torres, die beide treffers voor zijn rekening nam. Frankrijk won een zinderende halve finale van België. De Fransen kwamen met 2-0 achter, maar Karim Benzema, Kylian Mbappé en Theo Hernández wisten het tij te keren.

Derde en vierde plek
De vorige editie van de Nations League werd gewonnen door Portugal, dat in de finale Nederland versloeg. Er wordt zondagmiddag ook gespeeld om de derde en vierde plek. De wedstrijd tussen Italië en België, die elkaar afgelopen EK nog troffen in de kwartfinales, is om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

De wedstrijd Spanje - Frankrijk is zondag 10 oktober om 20.45 uur live te zien op NPO 3, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spanje - Frankrijk live op tv en online (finale Nations League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV