Special 65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds maandag 11 oktober te zien op NPO 1

Special 65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds maandag 11 oktober te zien op NPO 1
"Samen krachtig tegen spierziekten"

Kijktip :

Maandagavond (11 oktober) is er een speciale uitzending van Omroep MAX te zien op NPO 1 ter ere van het 65-jarig jubileum van het Prinses Beatrix Spierfonds. De uitzending komt vanaf Paleis Soestdijk en wordt gepresenteerd door Carrie ten Napel en Jan Slagter.

65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Routes
Het motto van de uitzending en het Spierfonds is "Samen krachtig tegen spierziekten", en dat wordt maandag eens te meer duidelijk. Speciaal voor het Prinses Beatrix Spierfonds wandelen veel mensen - zowel met als zonder spierziekten - verschillende routes. Er is zelfs een route van maar liefst 65 kilometer lang.

Finish
De deelnemers starten midden in de nacht en finishen op feestelijke wijze tijdens de uitzending op Paleis Soestdijk. Naast het onthaal van de wandelaars zien we indringende portretten van patiënten en hun familie. Ook zijn er natuurlijk bijzondere optredens van verschillende artiesten, die de mooiste nummers zingen.

De special 65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds is maandag 11 oktober om 21.25 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de special 65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Special 65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds maandag 11 oktober te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV