Documentaire To bi or not to bi zie je maandag 11 oktober op NPO 3

Documentaire To bi or not to bi zie je maandag 11 oktober op NPO 3
Biseksuelen vinden het lastig om uit de kast te komen

Kijktip :

Maandagavond 11 oktober zendt NPO 3 de documentaire To bi or not to bi uit, waarin we Bastiaan Rosman volgen. Hij is biseksueel, maar biseksuelen worden binnen de samenleving vaak niet begrepen. Daarom is het voor velen nog erg lastig om uit de kast te komen.

To bi or not to bi gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Omarmen
Bastiaan onderzoekt in deze documentaire hoe hij zijn biseksualiteit het beste kan omarmen. Tijdens zijn zoektocht wordt het hem duidelijk dat er weinig biseksuele rolmodellen zijn, en dat daar misschien wel de basis ligt voor zijn onzekerheid. Deze onzekerheid leeft niet alleen bij hem, maar bij heel veel biseksuelen.

Beste vriendin
Ook gaat Bastiaan in gesprek met zijn biseksuele beste vriendin. Zelf geloofde hij haar geaardheid ook niet altijd. Verder praat hij met ervaringsdeskundigen en spreekt hij voor het eerst in zijn leven met zijn moeder over zijn biseksualiteit. Zal het Bastiaan lukken om zijn geaardheid te omarmen?

De documentaire To bi or not to bi is maandag 11 oktober om 23.00 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de docu To bi or not to bi terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Documentaire To bi or not to bi zie je maandag 11 oktober op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV