Meeslepend fantasy-avontuur Stardust zie je maandag op Net5

Meeslepend fantasy-avontuur Stardust zie je maandag op Net5
Ook te streamen via Netflix en Amazon Prime

Kijktip :

In de moderne filmwereld, waarin superhelden en actiefilms de bioscopen domineren, is nog maar weinig ruimte voor sprookjesachtige, meeslepende fantasyverhalen. Des te leuker dus dat het prachtige Stardust maandag te zien is op Net5. Je kunt Stardust streamen via onder meer Netflix en Amazon Prime.

Het verhaal
In het Engelse dorpje Wall worden de menselijke inwoners door een stenen muur beschermd tegen het bovennatuurlijke, parallelle universum aan de andere kant. Tristan belooft aan Victoria, het mooiste meisje van het dorp, dat hij voor haar de vallende ster Yvaine zal vinden. Hiervoor moet hij naar de andere kant van de muur, waar mensen niet worden toegelaten. Toch waagt de moedige Tristan zijn kans. Hij komt in de magische wereld van Stormhold terecht, waar hij het
moet opnemen tegen de boosaardige heks Lamia en de kapitein Shakespeare.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Stardust is op een goede manier ouderwets: sprookjesachtige elementen, romantiek en een nobele hoofdpersoon spelen de hoofdrol in dit meeslepende verhaal voor het hele gezin. Daarnaast bevat de film ook een flinke portie humor en actie, waardoor bijna elke filmliefhebber wel aan zijn trekken komt. Als kers op de taart heeft Stardust een geweldige cast, met zelfs in kleine rolletjes bekende gezichten als Ricky Gervais, Ian McKellen, een jonge Henry Cavill, een beeldschone Sienna Miller én acteerlegende Peter O'Toole. Genieten dus.

Cast
Naast Claire Danes (Homeland) en Charlie Cox (Daredevil) zijn ook Michelle Pfeiffer (Murder on the Orient Express), Mark Strong (Cruella) en Robert De Niro (The Irishman) te zien in Stardust. Deze film is geregisseerd door Matthew Vaughn (Kingsman: The Secret Service).

Stardust (2007) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is maandag 11 oktober om 23.15 uur te zien op Net5. Genre: avontuur, fantasy, romantiek. Speelduur: 127 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Meeslepend fantasy-avontuur Stardust zie je maandag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV