Vrijdag in Op1: Karsu is dé nieuwe ontdekking van Beste Zangers

Vrijdag in Op1: Karsu is dé nieuwe ontdekking van Beste Zangers
De gasten van vrijdag 8 oktober

Kijktip :

Vanavond Bij Op1 zit Karsu aan tafel, ze is momenteel dé ster van het programma Beste Zangers. Ze maakt enorme indruk met haar stemgeluid en nu maakt ook de rest van Nederland kennis met de zangeres. Ze vertelt er meer over aan tafel bij Op1.

Tekst gaat verder onder de video's.

Onderwerpen van vrijdag 8 oktober

  • Youp van ’t Hek beschrijft iedere week op niet mis te verstane wijze de hoogtepunten uit het nieuws in zijn veel belezen columns. Ze zijn gebundeld in het nieuwe boek ‘Driftkakker’ en actueler dan ooit. Vanavond bij Op1 vertelt hij erover en neemt de cabaretier de afgelopen nieuwsweek bij ons door.
  • Karsu is momenteel dé ontdekking van Beste Zangers en ontroerde kijkers gisteravond voor de zoveelste keer. Naast zingen is het multitalent ondertussen ook succesvol met kookshows, een talkshow voor het Turkse Netflix en componeert en zingt ze vrolijk verder aan nieuwe muziek! Ze gaat ook een rol vertolken bij de opening van het Gouden Televizier-Ring Gala werd vandaag bekend. Vanavond bij Op1 vertelt Karsu alles over haar succesvolle jaar waarin ze de harten van het Nederlands publiek verovert.
  • Anderhalf jaar hebben we ze bijna niet gezien en was de hoop dat we ze ook niet vaak meer zouden zien: files! Maar ze zijn terug en soms nog veel drukker dan voor corona. Vanavond bij Op1 bespreken verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen en directeur van Flitsmeister Jorn de Vries hoe we de strijd aan kunnen gaan tegen deze dagelijkse irritatie voor velen.
  • Rechters zijn in een rapport zeer kritisch over de manier waarop zij zelf zijn omgegaan zijn met ouders van de toeslagenaffaire. Verandert dat ook hoe we naar de politiek kijken? Vanavond bij Op1 bespreken advocaat Gerard Spong en voorzitter van de Raad voor de Rechtspraak Henk Naves hoe dit heeft kunnen gebeuren.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Karsu is dé nieuwe ontdekking van Beste Zangers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV