Zaterdag op tv: James Bonds Spectre en documentaire Mart Hoogkamer

Zaterdag op tv: James Bonds Spectre en documentaire Mart Hoogkamer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 9 oktober

Kijktip :

Vanavond kan je genieten van de tv-première van de James Bond-film Spectre. Hiermee wordt voorlopig het laatste deel van de reeks uitgezonden op RTL7. Verder kan je genieten van een compilatie van de grappigste fragmenten van Even Tot Hier én is de nieuwe documentaire over volkszanger Martin Hoogkamer te zien op NPO3. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 9 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tv-première: Spectre (James Bond)

RTL 7
20:00 uur

Een mysterieus bericht uit het verleden stuurt James Bond naar Mexico City. Vanaf daar reist hij naar Rome waar hij de beeldschone weduwe Lucia Sciarra ontmoet. Eenmaal in Italië woont James een geheime vergadering bij waar hij het bestaan van de organisatie SPECTRE ontdekt. Ondertussen in London ligt MI6 onder vuur van hun nieuwe baas, Max Denbigh.


Horrorfilm: The Conjuring

Veronica
20:00 uur

In 1971 verhuizen Carolyn en Roger Perron met hun familie naar een vervallen woonboerderij in Rhode Island. Wanneer er vreemde dingen gebeuren in en rondom het huis, neemt Carolyn wanhopig contact op met Ed en Lorraine Warren, twee paranormale onderzoekers. Het hele gebied wordt geterroriseerd door een duistere entiteit die het op de familie Perron gemunt heeft. De Warrens moeten al hun spirituele kracht en expertise gebruiken om het kwaad te stoppen.


Oh, Wat Een Jaar!: 1991

RTL 4
20:01 uur

Deze week worden Fred van Leer en Edson da Graça getest op wat zij nog allemaal weten van het jaar 1991, het jaar van de Golfoorlog in de woestijn van Koeweit en Irak, de grootste vulkaanuitbarsting van de twintigste eeuw, het uiteenvallen van de Sovjet-Unie en het overlijden van Queen-zanger Freddie Mercury. Teamcaptains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard spelen de retroquiz met Fred van Leer en Edson da Graça. Chantal Janzen stelt de vrouwen. Iedereen is gekleed alsof het 1991 is en ook het decor is aangepast op dat jaartaal.


Nieuw: Those Who Kill seizoen 3

NPO 3
20:25 uur

Vanavond start het derde seizoen van de misdaadserie Those Who Kill over een speciale eenheid van de politie van Kopenhagen die achter seriemoordenaars aan zit. Elke zaterdag met dubbele afleveringen rond 20:25 uur op NPO 3. Commissaris Katrine Ries Jensen en forensisch psychiater Thomas Schaeffer zitten in die speciale eenheid van de politie. De zaken die ze onderzoeken zijn zelden traditioneel en voorspelbaar. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt Louise door een oude familievriendin gevraagd om te helpen bij het vinden van de seriemoordenaar die haar destijds 18-jarige zoon heeft vermoord. Als ze in de inmiddels vijf jaar oude zaak duikt, blijkt al snel dat ze met haar expertise als forensisch psycholoog van grote waarde kan zijn voor het politieonderzoek. Elders in Denemarken krijgt een man genaamd Peter Vinge een grote klap te verwerken.


Compilatie: Even tot hier

NPO 1
22:25 uur

Niels van der Laan en Jeroen Woe bespraken in 2020 het nieuws in hun satirische zaterdagavondshow Even tot hier. Vanavond is een compilatie van de uitzendingen uit die periode te zien. Midden in de eerste en tweede coronagolf lieten Van der Laan en Woe zien wat niet meer door kon gaan én wat nog wel. Met elke week een speciale gast, een simpel liedje in één minuut en met publiek op het grote scherm. In deze compilatie een terugblik op dit spraakmakende programma. Muzikale begeleiding: Miguel Wiels.


Docu: Mart Hoogkamer - Van vader op zoon

NPO 3
22:55 uur

Documentaire over de Leidse volkszanger Mart Hoogkamer, die maar één droom heeft: net zo groot worden als André Hazes. Die droom heeft hij niet van een vreemde. Vader Mart senior had ooit een platencontract, maar zag die carrière in duigen vallen. Terwijl Mart successen boekt, zoeken zijn broertje Luciano en zijn vader ook naar erkenning. Mart besluit dat het tijd wordt voor een nieuwe fase in zijn leven. Tegen welke prijs zal de droom van volkszanger Mart Hoogkamer werkelijkheid worden?


Oscarwinnaar: Parasite

NPO 2
23:05 uur

Zuid-Koreaans drama. De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Zijn kinderen besluiten op een dag om een diploma te vervalsen, zodat zoon Ki-woo de privéleraar van Da-hye, dochter van de rijke familie Park, kan vervangen. Wanneer Ki-woo in de wereld van de rijke familie belandt, maakt hij van zijn nieuwe positie misbruik om ook zijn familie aan een baan te helpen. Wanneer het plan lijkt te slagen, volgt een verrassing.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag op tv: James Bonds Spectre en documentaire Mart Hoogkamer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV