Nederland - Gibraltar live op tv en online (WK-kwalificatie)

Nederland - Gibraltar live op tv en online (WK-kwalificatie)
Weer een monsterscore?

Sport :

Het Nederlands elftal staat er goed voor richting het WK voetbal in 2022. Maandag 11 oktober is Gibraltar in De Kuip de tegenstander van Oranje. Die wedstrijd is om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Gibraltar

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Voorsprong
Afgelopen vrijdag won Nederland met 1-0 bij Letland en dankzij het gelijke spel (1-1) bij Turkije - Noorwegen heeft Oranje nu twee punten voorsprong op Noorwegen in de kwalificatiegroep.

Uithalen
In de eerdere wedstrijd tegen Gibraltar haalde Nederland uit. Het werd 0-7 via goals van zes verschillende doelpuntenmakers. Alleen Memphis scoorde meer dan één keer.

Nederland - Gibraltar in de WK-kwalificatie is maandag 11 oktober om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.00 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederland - Gibraltar live op tv en online (WK-kwalificatie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV