Vanavond op tv: Nieuw programma ARIA, finale Nations League en meer

Vanavond op tv: Nieuw programma ARIA, finale Nations League en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 10 oktober

Kijktip :

Vanavond start het nieuwe zondagavond amusement van NPO 1: ARIA van Omroep MAX. Verder wordt er ook gevoetbald met de Nations League finale en de film The Italian Job Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 10 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Thrillerfilm: The Italian Job

RTL 7
20:00 uur

Een team van meesterdieven besluit een laatste gezamenlijke klus te doen in Venetië. Ze voeren een spectaculaire goudroof uit met een waarde van 35 miljoen dollar. Dan blijkt een van de teamleden een dubbele agenda te hebben en gaat er na een schietpartij met de buit vandoor. De overgebleven teamleden besluiten wraak te nemen. Bekijk hier waar je The Italian Job nog meer kunt kijken.


Nieuw: Brian Cox's adventures in space and time

Canvas
20:12 uur

Volgens Brian Cox staan we aan het begin van een nieuw tijdperk van ruimtereizen waarin een ruimtevlucht een soort van routine begint te worden. In de serie Brian Cox's adventures in space and time gaat hij op onderzoek uit.


Nieuw: ARIA

NPO 1
20:25 uur

In de nieuwe talentenjacht ARIA gaat Omroep MAX op zoek naar het grootste operatalent van Nederland, gepresenteerd door Dionne Stax. De deelnemers aan ARIA worden beoordeeld door juryleden Rosemary Joshua (die aan het hoofd van het opleidingstraject De Nationale Opera Studio staat), Henk Poort (operazanger die op klankkleur en timing let) en Tania Kross (operazangeres die op acteertalent en overtuigingskracht let).


Slot: Brieven aan de rest van Spanje

NPO 2
20:25 uur

In de laatste aflevering van Brieven aan de rest van Spanje zoekt Stef Biemans de kroeg op. Spanje is een land van bars, kroegen en terrassen. Wil Stef wat meer een echte Spanjaard worden, dan hoort barbezoek erbij.


Live: Nations League-finale Spanje - Frankrijk

NPO 3
20:35 uur

De tweede editie van de Nations League eindigt deze zondagavond in San Siro in Milaan. De winnaars van de halve finales, Spanje en Frankrijk, spelen om de winst.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nieuw programma ARIA, finale Nations League en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV