Italië - België live op tv en online (Nations League)

Italië - België live op tv en online (Nations League)
Wedstrijd om de derde plaats

Sport :

Het is Nations League zondag op 10 oktober, want voor de finale van de competitie tussen Spanje en Frankrijk wordt er een wedstrijd om de derde plaats gespeeld. De wedstrijd tussen Italië en België wordt om 15.00 uur uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Italië - België

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Halve finales
Europees kampioen Italië werd in de halve finale verslagen door Spanje, die met 1-2 wonnen. De Fransen waren te sterk voor de Belgen. De Rode Duivels kwamen met 2-0 voor, maar verloren met 2-3.

De tekst gaat verder onder de video's

Finale
De vorige (en eerste) editie van de Nations League werd gewonnen door Portugal. In de finale werd gewonnen van Nederland. Op zondagavond weten we welk land de nieuwe Nations League-winnaar is. De finale tussen Spanje en Frankrijk is vanaf 20.45 uur te zien op NPO 3 en Ziggo Sport (Select).

De wedstrijd Italië - België is zondag 10 oktober om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 14.30 uur.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV