Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 40

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 40
Kijktips voor 9 t/m 16 oktober

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in oktober 2021.

There's Someone Inside Your House (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Een middelbare scholiere en de rest van de eindexamenklas van haar nieuwe school zijn het doelwit van een gemaskerde moordenaar die hun donkerste geheimen aan de wereld wil prijsgeven.. Lees hier waar je vanaf dd oktober There's Someone Inside Your House kunt kijken.

Pretty Smart, S1 (nu te zien)

Netflix

Boekenliefhebber Chelsea ontdekt dat ze nog veel te leren heeft over geluk wanneer ze gedwongen wordt in te trekken bij haar bruisende zus en drie huisgenoten. Bekijk hier waar je vanaf 8 oktober Pretty Smart kunt streamen.

Maid, S1 (nu te zien)

Netflix

In Maid volgen we de alleenstaande jonge moeder Alex, die de eindjes aan elkaar weet te knopen met schoonmaakwerk. Ze ontsnapt ternauwernood een gewelddadige relatie en overwint de dakloosheid om een beter leven te creëren voor haar dochter Maddy. Bekijk hier waar je Maid kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van Maid.

The Baby-Sitters Club, S1 (vanaf maandag)

Netflix

De serie volgt het leven van vijf jonge tieners uit Stoneybrook, Connecticut. Kristy is de voorzitter en oprichter van de babysittersclub. Samen met Dawn uit LA, de kunstzinnige Claudia, wiskundegenie Stacey en verlegen Mary-Anne gaat ze de uitdaging aan. Bekijk hier waar je vanaf 11 oktober The Baby-Sitters Club kunt streamen.

The Movies That Made Us, S3 (vanaf dinsdag)

Netflix

Bron: Netflix
Maak kennis met de acteurs, regisseurs en insiders die de films van jouw jeugd mogelijk maakten. Dit seizoen staan onder meer Aliens, Friday the 13th, Elf en The Nightmare Before Christmas centraal. Bekijk hier waar je The Movies That Made Us kunt streamen.

De Slag om de Schelde (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: September Films
We volgen onder andere Marinus, een jonge Nederlandse man die aan de kant van de Duitsers vecht. Ook volgen we William, een verdwaalde Britse zweefvliegtuigpiloot en Teuntje, die deel uitmaakt van een verzetsbeweging. Lees hier waar je De Slag om de Schelde kunt kijken.

YOU, S3 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Joe, de geniale bedrijfsleider van een boekenwinkel, valt als een blok voor de mooie Beck. Hij begint echter al snel rare trekjes te vertonen. Hij bestudeert de sociale media-profielen van Beck obsessief, en gebruikt de informatie om indruk op haar te maken. Bekijk hier waar je YOU kunt streamen.

Misfit: De Serie, S1 (vanaf zaterdag)

Netflix

Bron: Netflix
Vriendengroep De Misfits werkt aan een musical, maar terwijl ze druk bezig zijn met het maken van muziek en het verzinnen van de choreografieën, krijgen ze te horen dat de musical onverwachts wordt verboden. Bekijk hier waar je vanaf 16 oktober Misfit: De Serie kunt streamen.

Verder op Netflix

  • The Last Airbender (10 oktober)
  • Convergence: Courage in a Crisis (12 oktober)
  • Making Malinche: A Documentary by Nacho Cano (12 oktober)
  • Hiacynt (13 oktober)
  • Fever Dream (13 oktober)
  • One Night in Paris (14 oktober)
  • The Trip (15 oktober)
  • The Four of Us (15 oktober)
  • My Name, S1 (15 oktober)
  • Little Things, S4 (15 oktober)


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV