Zondag in Humberto: Tom Waes over reizen in Nederland, Loiza Lamers en meer

Zondag in Humberto: Tom Waes over reizen in Nederland, Loiza Lamers en meer
Dit zijn de gasten van zondag 10 oktober

Kijktip :

Tom Waes moet ook dit seizoen noodgedwongen binnen de Benelux blijven voor zijn programma Reizen Waes. Ditmaal is Nederland aan de beurt. Verder: Loiza Lamers en boerin Welmoed.

De tekst gaat verder onder deze video's

Dit zijn de gasten van Humberto - zondag 10 oktober

  • Normaal gesproken reist Tom Waes voor Reizen Waes naar alle uithoeken van de wereld. Door corona moest hij vorig seizoen noodgedwongen uitwijken naar Vlaanderen. Voor het nieuwe seizoen kiest hij Nederland.
  • Loiza Lamers werd in één klap bekend toen ze in 2015 als eerste transgender Holland's Next Top Model won. In een indrukwekkende documentaire laat ze nu zien hoe kraakhelder het altijd was: ik ben gewoon een meisje!
  • Nu de Golden Earring noodgedwongen is gestopt, steekt Cesar Zuiderwijk al zijn energie in de all-start rockband Sloper. Een kwartet met zanger Pete Shoulder, gitarist Fabio Canini én drummer
    Mario Goossens van Triggerfinger. Een band met een dubbele dosis drums.
  • Boerin Welmoed Deinum is een regelrechte sensatie op Instagram. Samen met haar 130 koeien en 80 kippen maakt zij van iedere dag een feestje en dat deelt ze maar wat graag met haar 25.000 volgers op Instagram.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV