Sex/Life fans opgelet: Bloedhete tweede seizoen op Netflix is onderweg

Sex/Life fans opgelet: Bloedhete tweede seizoen op Netflix is onderweg
Erotische soapserie doet het goed op streamingdienst

Nieuws :

De kogel is door de kerk! De "soapy" en erotische serie Sex/Life krijgt een tweede seizoen van Netflix! De streamingdienst maakte dat nieuws bekend via een hete Instagram post. In 2022 zijn Sarah Shahi, Mike Vogel en Adam Demos terug, waar wederom een ongezonde relatie en genot centraal staan met vele hoogtepunten.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Waar gaat serie Sex/Life over?
Het verhaal gaat over Billie. Zij heeft twee kleine kinderen, een groot huis in de suburbs en is getrouwd met de knappe Cooper. Klinkt prima allemaal, maar ze heeft - anders dan in haar echte leven - ook een ingedut seksleven. Uit pure wanhoop begint Billie een dagboek waarin ze de broeierige seks met haar ex Brad beschrijft. Wanneer Cooper de intieme verhalen leest, is het mis.

Lees hier onze serierecensie van Sex/Life seizoen 1.

Wanneer Sex/Life seizoen 2 op Netflix verschijnt, is nog niet bekend gemaakt. Zodra er meer bekend is over seizoen 2, lees je dat op Gids.tv. Genre: Drama, Romantiek, Erotiek. IMDb-score 5,3.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sex/Life fans opgelet: Bloedhete tweede seizoen op Netflix is onderweg of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV