Maxime Meiland dinsdag te zien als 'hulpmoeder' in Vier handen op één buik

Maxime Meiland dinsdag te zien als 'hulpmoeder' in Vier handen op één buik
Realityster staat zestienjarige Loeki bij

Kijktip :

Realityster Maxime Meiland, wereldberoemd in Nederland dankzij Chateau Meiland, beviel onlangs van haar tweede kindje. Als jonge moeder is ze misschien wel de aangewezen persoon om de pas zestienjarige Loeki te helpen in Vier handen op één buik.

Vier handen op één buik gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Relatie
Loeki bevindt zich in een lastig parket. Ze is pas zestien jaar, maar raakte onverwacht zwanger van haar vriend en besloot de baby te houden. Haar vriend was het hier niet mee eens en hij verbrak de relatie, waardoor ze er nu alleen voor staat. Bovendien woont ze al op zestienjarige leeftijd op zichzelf - maar dat ziet ze niet als een probleem.

Gevoelens
Wat Loeki wel lastig vindt is het uiten van haar gevoelens, en daarom houdt ze zich vaak groot voor de buitenwereld. Gelukkig reikt Maxime Meiland haar de helpende hand. Zij weet als geen ander hoe het is om jong zwanger te raken en er alleen voor te staan. Lukt het Loeki om in te zien dat ze zich kwetsbaar op mag stellen en haar gevoelens mag uiten?

Vier handen op één buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maxime Meiland dinsdag te zien als 'hulpmoeder' in Vier handen op één buik of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV