Vanavond op tv: Nederland - Gibraltar (WK-kwalificatie), docu Hemel, hel & regenboog

Vanavond op tv: Nederland - Gibraltar (WK-kwalificatie), docu Hemel, hel & regenboog
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 11 oktober

Kijktip :

Vanavond kan Oranje de volgende grote stap richting kwalificatie voor het WK zetten in de wedstrijd tegen Gibraltar. Verder onder meer de documentaire Hemel, hel & regenboog. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 11 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Hemel, hel & regenboog

NPO 2
20:30 uur

De documentaire Hemel, hel & regenboog volgt John Lapré (35) op zijn missie om homoseksualiteit bespreekbaar te maken en de refo- en evangelische wereld van binnenuit te emanciperen. In veel protestantse kerken is homoseksualiteit geaccepteerd. Dat geldt nog niet voor de orthodox-protestantse wereld, waar de Nashvilleverklaring uit 2019 op veel instemming kon rekenen. Homo en ex-refo John Lapré heeft een missie om deze wereld van binnenuit te veranderen.


Ewout: naar Turkije voor grotere billen

RTL 5
20:30 uur

Voor zijn nieuwe programma Ewout duikt Ewout Genemans iedere week in een ander actueel en interessant thema. Ewout ontdekt deze week dat veel jonge meiden onder druk van sociale media beauty ingrepen ondergaan in het buitenland en dat hier grote risico's aan kunnen kleven. Hij gaat mee met de 19-jarige Dania die naar Turkije afreist voor een 'Brazilian buttlift'-bilvergroting.


Fantasyfilm: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

NET 5
20:30 uur

Vanavond zendt Net5 de fantasyfilm Harry Potter and the Prisoner of Azkaban uit. Harry's derde jaar op Zweinstein breekt aan. Een gevaarlijke tovenaar, Sirius Zwarts, is ontsnapt uit de gevangenis van Azkaban en iedereen is ervan overtuigd dat hij erop uit is om Harry te vermoorden. Terwijl Harry leert omgaan met de Dementors die naar Zweinstein zijn gestuurd om de school te beschermen, leert hij het verontrustende verhaal van Zwarts en zijn connecties met Harry's familie.


Live: Nederland - Gibraltar (WK-kwalificatie)

NPO 3
20:40 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 20:45 uur live verslag van de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Gibraltar. Na de overwinning op Letland afgelopen vrijdag (0-1) staat Nederland twee punten voor Noorwegen in kwalificatiegroep G. Turkije volgt op vier punten. Tegen Gibraltar zal Oranje ongetwijfeld weer veel kansen krijgen. Eerder dit jaar werd het in Gibraltar 0-7.


65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds: Samen krachtig tegen spierziekten

NPO 1
21:25 uur

Speciale uitzending rond het 65-jarige jubileum van het Prinses Beatrix Spierfonds vanaf Paleis Soestdijk, gepresenteerd door Jan Slagter en Carrie ten Napel. Speciaal voor het Prinses Beatrix Spierfonds wandelen mensen met en zonder spierziekten verschillende routes, waaronder een route van maar liefst 65 kilometer. Verder zien we indringende portretten van patiënten en hun familie en er zijn bijzondere optredens van verschillende artiesten.


Docu: To bi or not to bi

NPO 3
23:00 uur

Biseksualiteit wordt binnen de samenleving vaak niet begrepen en daarom ervaren veel biseksuelen het nog steeds als erg lastig om uit de kast te komen. Bastiaan Rosman is biseksueel en onderzoekt in de documentaire To bi or not to bi hoe hij zijn biseksualiteit het beste kan omarmen. Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij dat er weinig rolmodellen zijn en dat daar misschien de basis ligt voor zijn onzekerheid.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nederland - Gibraltar (WK-kwalificatie), docu Hemel, hel & regenboog of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV