Zestiende finales Europa League live op tv

Zestiende finales Europa League live op tv
RTL 7 en FOX Sports doen verslag

Sport

Net als in de UEFA Champions League gaat ook het toernooi om de UEFA Europa League verder met de knock-outfase. In het tweede Europese toernooi zitten nog 32 clubs. Er is dus een extra ronde nodig, de zestiende finales. Op donderdag 15 en 22 februari staan de heen- en terugwedstrijden op het programma.

RTL 7 en FOX Sports doen verslag van de wedstrijden in de zestiende finales. De 32 clubs bestaan uit de twaalf groepswinnaars van de Europa League en de twaalfs nummers twee. Daarnaast stromen de acht nummers drie uit de Champions League-groepsfase een niveau lager in.

De uitzending op RTL 7 wordt gepresenteerd door de Voetbal Inside-presentatoren

RTL 7 doet om 19.00 en 21.05 uur verslag van één wedstrijd. FOX Sports heeft alle uitzendrechten en komt met een schakelprogramma op FOX Sports 1. Daarin komen alle hoogtepunten voorbij en wordt live geschakeld naar de verschillende duels. Zeven wedstrijden worden donderdag 15 februari live uitgezonden door FOX Sports.

Programma heenwedstrijden 1/16e finales UEFA Europa League op donderdag 15 februari

  • FC Astana - Sporting Portugal (17.00 uur op FOX Sports 2)
  • Borussia Dortmund - Atalanta (19.00 uur op RTL 7 en FOX Sports 6)
  • Ostersunds - Arsenal (19.00 uur op FOX Sports 2)
  • Spartak Moskou - Athletic Club (19.00 uur op FOX Sports 5 en 7)
  • Olympique Lyon - Villarreal (21.05 uur op RTL 7 en FOX Sports 6)
  • Napoli - RB Leipzig (21.05 uur op FOX Sports 2)
  • FC Kopenhagen - Atlético Madrid (21.05 uur op FOX Sports 5 en 7)

FOX Sports 7 is een onlinezender van FOX Sports voor de abonnees van FOX Sports International zonder Eredivisie-abonnement. Abonnees van FOX Sports Eredivisie kunnen het schakelprogramma en de duels op FOX Sports 5 kijken. Voor de overige duels is een abonnement op FOX Sports International nodig.

De zestiende finales van de UEFA Europa League zijn op donderdag 15 en 22 februari te zien bij RTL 7 en FOX Sports.

Tags: Champions League, wedstrijd, borussia dortmund, uefa europa league, live, europa league, atletico madrid, kopenhagen, toernooi, arsenal, sporting portugal, olympique lyon, fc kopenhagen, napoli, uefa, spartak moskou, athletic club, uefa champions league, villarreal, rtl, FOX Sports, rb leipzig, rtl 7

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »