Nieuw realityprogramma Bureau Hofstad begint dinsdag op RTL 4

Nieuw realityprogramma Bureau Hofstad begint dinsdag op RTL 4
Ewout Genemans volgt politie in Den Haag

Kijktip :

Vanaf dinsdag 12 oktober is het nieuwe realityprogramma Bureau Hofstad te zien op RTL 4. Na Bureau Burgwallen en Bureau 040, die zich afspeelden in Amsterdam en Eindhoven, verlegt presentator Ewout Genemans zijn werkterrein dit keer naar Den Haag.

Bureau Hofstad gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Binnenhof
Genemans volgt een groep politieagenten bij hun werk in de Hofstad, waar natuurlijk het gebouw van de Tweede Kamer gevestigd is. Dat gegeven leidt regelmatig tot grote menigtes in de stad. Zo staat Genemans middenin een uit de hand gelopen demonstratie op het Binnenhof. Verder maakt hij ook de arrestatie van verwarde mensen met wapens van dichtbij mee en rijdt hij met agenten naar een slechtnieuwsgesprek na een tragisch dodelijk ongeluk.

Gesprekken
Temidden van alle hectiek blijven de agenten ook gewoon mensen, en Genemans leert ze steeds beter kennen tijdens emotionele en bijzondere gesprekken. Hij ontdekt dat het werk van de politie zeer divers is vanwege de grootstedelijke problematiek in Den Haag. Zaken als illegaal vuurwapenbezit, overlastplegers, jonge criminelen, toerisme, probleemwijken en drugs zijn er bijna aan de orde van de dag.

Bureau Hofstad is vanaf dinsdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Bureau Hofstad terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw realityprogramma Bureau Hofstad begint dinsdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV