Nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt start dinsdag op RTL 5

Nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt start dinsdag op RTL 5
Van der Spek trekt weer ten strijde

Kijktip :

Vanaf dinsdag 12 oktober is er weer een nieuw seizoen van het misdaadprogramma Kees van der Spek: Oplichters aangepakt te zien op RTL 5. De immer onverschrokken misdaadverslaggever Van der Spek trekt hierin weer ten strijde tegen oplichters.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Danseres
Met de verborgen camera trekt Van der Spek de wijde wereld in om oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen te ontmaskeren én te confronteren. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen het verhaal van Chedwa Polak. Zij was jarenlang een succesvolle danseres in de shows van musicaltycoon Joop van den Ende.

Vakantievilla
Chedwa belandde in een neerwaartse spiraal nadat een jeugdvriend haar overhaalde te investeren in een vakantievilla. Deze jeugdvriend maakte het geld buit en ging er vandoor. De rechter heeft hem opgedragen om Chedwa 280.000 euro terug te betalen. Maar: waar zit hij? Samen met het slachtoffer gaat Van der Spek op zoek en hij vindt hem op Ibiza.

Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is vanaf dinsdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt start dinsdag op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV