IJzersterk misdaaddrama Gone Baby Gone dinsdag te zien op SBS9

IJzersterk misdaaddrama Gone Baby Gone dinsdag te zien op SBS9
Ook te streamen via Netflix en Amazon Prime

Kijktip :

Ben Affleck staat sinds hij in 1998 een Oscar won voor het scenario van Good Will Hunting bovenaan de Hollywoodpiramide, en dat gaf hem ook de gelegenheid zijn regiekwaliteiten te ontplooien. Het leverde onder meer het prachtige misdaaddrama Gone Baby Gone op, dinsdag te zien op SBS9. Je kunt Gone Baby Gone streamen via Netflix en Amazon Prime.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Dorchester is een van de ruigste buurten van Boston. Wanneer de vierjarige Amanda McCready verdwijnt, staat de politie voor een raadsel. Amanda's tante laat haar geduld niet langer op de proef stellen en huurt twee privé-detectives in, Patrick Kenzie en Angie Gennaro. Ze hebben weinig ervaring en zien de opdracht niet zitten, maar kennen de buurt goed en zijn niet van de politie. Kenzie en Gennaro nemen de zaak toch aan, maar zetten in hun zoektocht naar de kleine Amanda alles op het spel. Hun relatie, hun verstand en zelfs hun levens.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Al bij zijn eerste film als regisseur laat Affleck zijn talenten zien. Gone Baby Gone vertelt een spannend verhaal vol mysterie, iets waar hij later nóg meer in groeide met The Town (2010) en Oscarwinnaar Argo (2012). Dat Affleck in 2007 al een grote naam in Hollywood was, blijkt wel uit de uitstekende cast die hij om zich heen verzamelde. Zijn broertje Casey Affleck is de betere acteur van de twee en laat dat zien in deze film, die sowieso een topcast heeft. Van hen kreeg Amy Ryan een Oscarnominatie voor Beste Vrouwelijke Bijrol.

Cast
Naast Casey Affleck (Manchester by the Sea) en Michelle Monaghan (Mission: Impossible - Fallout) zijn ook Morgan Freeman (Se7en), Ed Harris (A Beautiful Mind) en Amy Ryan (Bridge of Spies) te zien in Gone Baby Gone. Deze film is geregisseerd door Ben Affleck.

Gone Baby Gone (2007) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is dinsdag 12 oktober om 20.30 uur te zien op SBS9. Genre: drama, misdaad, thriller. Speelduur: 114 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op IJzersterk misdaaddrama Gone Baby Gone dinsdag te zien op SBS9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV