De Grote Kleine Treinencompetitie vanaf woensdag te zien op NPO 1

De Grote Kleine Treinencompetitie vanaf woensdag te zien op NPO 1
Op zoek naar de beste modeltreinbouwer

Kijktip :

Geen talentenjacht is te gek tegenwoordig, dat blijkt wel uit het nieuwe programma De Grote Kleine Treinencompetitie, dat woensdag begint. Hierin gaan André van Duin en juryleden Evan Daes en Diane Meyboom op zoek naar de beste modeltreinbouwer van Nederland.

De Grote Kleine Treinencompetitie gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Thema
In De Grote Kleine Treinencompetitie nemen zes modeltreinbouwers het met hun teams tegen elkaar op. Ze proberen allemaal de mooiste en meest creatieve modelspoorbanen te creëren, maar uiteraard gaat dit wel aan de hand van opdrachten. Elke week staat een ander thema centraal. Door de tijdsdruk, het samenwerken en het in elkaar schuiven van meerdere onderdelen belooft elke aflevering weer spannend te worden.

Film
De juryleden beoordelen de creaties op basis van bouwkwaliteit, creativiteit en techniek. In de eerste aflevering staat het thema 'film' centraal. Aan de teams de taak om een modelbaan te bouwen die verwijst naar of geïnspireerd is op een bepaalde film waar treinen een rol in spelen. De bevlogen filmregisseur Tim Oliehoek komt op de derde en laatste bouwdag langs om als gastjurylid te fungeren.

De Grote Kleine Treinencompetitie is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Grote Kleine Treinencompetitie vanaf woensdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV