Vanavond op tv: Onmogelijke opdrachten in nieuw programma Missions Impossible

Vanavond op tv: Onmogelijke opdrachten in nieuw programma Missions Impossible
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 12 oktober

Kijktip :

Het seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is weer ten einde, dus tijd voor een nieuw programma op de dinsdagavond! Vanaf vanavond is Missions Impossible te zien, waarin onbekende Nederlanders onmogelijke opdrachten krijgen, waarmee ze 10.000 euro kunnen verdienen. Bekijk hieronder welke programma's we nog meer kunnen verwachten op dinsdag 12 oktober.

Oplichters Aangepakt is terug
Maxime Meiland, die onlangs zelf is bevallen van een dochtertje, is vanavond te zien in het NPO 3-programma Vier Handen Op Eén Buik. Ook het nieuwe RTL-programma Bureau Hofstad is vanavond te zien. Hierin volgt Ewout Genemans een aantal maanden een groep politieagenten in Den Haag. Kees van der Spek is terug met nieuwe afleveringen van Oplichters Aangepakt. Zin in meer actie? Dan is er op SBS9 de misdaadfilm Gone Baby Gone. Verder kun je kijken naar de documentaires Docu: Witteman 75 - Vakgenoten over zijn werk en Docu: Shelley in Wonderland.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Vier Handen Op Eén Buik: Maxime Meiland

NPO 3
20:25 uur

Deze week helpt Maxime Meiland de nog maar zestienjarige Loeki, die onverwacht zanger raakte van haar toenmalige vriend en besloot de baby te houden.

Probleem
Loeki's ex staat hier niet achter en verbreekt de relatie. Loeki woont als jonge meid op haarzelf, maar dat ziet ze niet als een probleem. Wel vindt ze het lastig om haar gevoelens te uiten en ze houdt zichzelf daarom vaak groot.

Kwetsbaar
Maxime Meiland weet als geen ander hoe het is om jong zwanger te raken en er alleen voor te staan. Lukt het Loeki om in te zien dat ze zich kwetsbaar op mag stellen en haar gevoelens mag uiten?


Misdaadfilm: Gone Baby Gone

SBS 9
20:30 uur

Kidnapping
Wanneer de politie in Boston maar geen vorderingen maakt in de ontvoeringszaak van een vierjarig meisje worden twee privé-rechercheurs door de moeder ingehuurd. Patrick Kenzie en Angie Gennaro hebben echter niet veel ervaring met ontvoeringen, maar de familie wil hen voor andere redenen. De kidnapping wordt uiteindelijk zowel professioneel als persoonlijk een crisis.


Docu: Witteman 75 - Vakgenoten over zijn werk

NPO 2
20:30 uur

Interviewer, presentator en journalist Paul Witteman wordt op 14 oktober 75 jaar. In deze documentaire vertellen diverse vakgenoten over Pauls betekenis voor de Nederlandse televisie en journalistiek.

Lagerhuis
Witteman presenteerde legendarische VARA-programma's als Achter het Nieuws, NOVA, Barend & Witteman, Buitenhof, Het Lagerhuis en Pauw & Witteman.

Veelgeprezen
Zijn vakgenoten bespreken Pauls lange journalistieke carrière: van zijn eerste, nerveuze tv-optredens tot zijn veelgeprezen politieke interviews en gesprekken met leden van het Koninklijk Huis.

Matthijs
Aan het woord komen onder anderen Jeroen Pauw, Sonja Barend, Matthijs van Nieuwkerk, Wouke van Scherrenburg, Sven Kockelmann, Özcan Akyol, Marcel van Dam en Twan Huijs.


Nieuw: Bureau Hofstad

RTL 4
20:30 uur

In het nieuwe programma Bureau Hofstad volgt Ewout Genemans een aantal maanden een groep politieagenten in Den Haag. Elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4.

Demonstratie
Na de programma's in Amsterdam en Eindhoven gaat Ewout dit keer met de politie in Den Haag mee. Daar staat hij middenin een uit de hand gelopen demonstratie op het Binnenhof, maakt hij de arrestatie van verwarde mensen met wapens van dichtbij mee en rijdt hij met agenten naar een slechtnieuwsgesprek na een tragisch dodelijk ongeluk.

Divers
Ewout leert de agenten steeds beter kennen als hij emotionele en bijzondere gesprekken voert. Hij merkt dat het politiewerk heel divers is vanwege de grootstedelijke problematiek in Den Haag, zoals illegaal vuurwapenbezit, overlastplegers, jonge criminelen, toerisme, probleemwijken en drugs.


Terug: Kees Van Der Spek - Oplichters Aangepakt

RTL 5
20:30 uur

Kees van der Spek is terug met nieuwe afleveringen van Oplichters Aangepakt, waarin hij met de verborgen camera de wijde wereld intrekt en oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen ontmaskert. Elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 5.

Investeren
Deze week het verhaal van Chedwa Polak, ooit succesvol danseres in de shows van Joop van den Ende. Zij werd door een jeugdvriend overgehaald om te investeren in een vakantievilla.

Rechter
Maar deze jeugdvriend pikte het geld en nam de benen. Hij moet haar van de rechter 280 duizend euro terugbetalen.

Ibiza
Maar waar zit hij? Samen met het slachtoffer gaat Kees op zoek en vindt hem op Ibiza.


Nieuw: Missions Impossible

SBS 6
20:30 uur

In het nieuwe programma Missions Impossible krijgen onbekende Nederlanders uitdagingen die onmogelijk lijken en waarmee ze 10 duizend euro kunnen winnen. Ze krijgen één maand de tijd om ervoor te trainen. Elke dinsdag om 20:30 uur op SBS6.

Techniek
In totaal vijftien verschillende missies komen voorbij in dit programma. Ze vereisen allemaal een speciale techniek en heel veel oefening. Denk aan 180 gooien op een dartbord, je auto in één beweging driftend tussen twee auto's parkeren of een hole-in-one slaan op de golfbaan.

Begeleiding
Jan Versteegh, Hélène Hendriks, Leo Alkemade en Dennis van der Geest overvallen onbekende Nederlanders met de vraag of ze de uitdaging aan willen gaan. Onder begeleiding van de allerbeste coaches en experts op hun gebied trainen ze vervolgens voor de missie.

Ups en downs
Missions Impossible volgt ze op de voet op hun weg naar het moment suprême. De ups en downs, het vallen en weer opstaan: ze zullen alles op alles moeten zetten om hun doel te bereiken. Is het inderdaad een mission impossible of blijkt hun mission wel possible en gaan ze naar huis met 10 duizend euro?


Docu: Shelley in Wonderland

NPO 2
22:40 uur

In deze documentaire wordt de 62-jarige Shelley gevolgd bij haar voorbereidingen op en deelname aan de Ms. Senior-verkiezing in Las Vegas. Samen met andere 60+'ers en 'super senioren' bewijst ze dat ze er nog steeds toe doet.

Las Vegas
Shelley is bang om onzichtbaar te worden naarmate ze ouder wordt. Ze besluit om af te reizen naar Las Vegas, om daar mee te doen aan de extravagante Ms. Senior USA-verkiezingen.

Schaars gekleed
Shelley concurreert tegen hysterische karakters met parelwitte tanden, schaars gekleed en met jarenlange Miss-ervaring.

Levenslust
En hoewel ze concurrenten zijn, zien we vooral hun onderlinge plezier, hun levenslust en empowerment. Je bent nooit te oud om je dromen na te jagen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Onmogelijke opdrachten in nieuw programma Missions Impossible of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV