Gouden Televizier-Ring Gala 2021 donderdag 14 oktober live te zien op NPO 1

Gouden Televizier-Ring Gala 2021 donderdag 14 oktober live te zien op NPO 1
Wie gaan er dit jaar met de prijzen weg?

Kijktip :

Op donderdag 14 oktober is het weer tijd voor het grootste televisiegala van Nederland: het Gouden Televizier-Ring Gala. De uitreikingen van de televisieprijzen, door het publiek geselecteerd en gekozen. Welk televisieprogramma, -documentaire of -serie gaat Over Mijn Lijk opvolgen als het beste dat de Nederlandse tv ons dit jaar gebracht heeft?

Je kunt het Gouden Televizier-Ring Gala live kijken via Gids.tv.

Publieksprijzen
De Gouden Televizier-Ring is de belangrijkste publieksprijs voor televisieprogramma's in Nederland. Naast de prijs voor het beste programma zijn er ook prijzen voor de beste presentator, presentatrice, acteur/actrice, talent, jeugdprogramma en online videoserie te verdelen. Jan Smit en Rik van der Westerlaken presenteren het spektakel.

Bekijk hier het overzicht met alle genomineerden van het Gouden Televizier-Gala 2021.

Primeur
Dit jaar heeft het gala een heuse primeur: voor het eerst doet er een programma mee dat niet op de lineaire tv te zien is geweest. Het derde seizoen van Mocro Maffia is namelijk één van de genomineerden voor het winnen van de Ring. De Videoland-serie gaat het uitvechten met de documentaire De Kinderen van Ruinerwold en KRO-NCRV programma Een Huis Vol.

Gouden Televizier-Ring Gala gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 14 oktober vanaf 21.05 uur live te zien op NPO 1. Je kunt daarna de uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gouden Televizier-Ring Gala 2021 donderdag 14 oktober live te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV