Donderdag 14 oktober in Keuringsdienst van waarde: banketbakkersroom

Donderdag 14 oktober in Keuringsdienst van waarde: banketbakkersroom
Wat is dit eigenlijk voor product?

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Keuringsdienst van waarde, donderdag 14 oktober te zien op NPO 3, doet de Keuringsdienst onderzoek naar banketbakkersroom. Want wat is dit nu eigenlijk?

Keuringsdienst van waarde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Puddingbroodjes
Talloze producten bij de banketbakker worden gemaakt met behulp van banketbakkersroom. Van puddingbroodjes tot gebak en van tompoezen tot taart: ze stellen niets voor zolang de banketbakker zijn room er niet op heeft gespoten. En dan hebben we het niet over gewone room, nee, het gaat hier natuurlijk om 'speciale' banketbakkersroom.

Meerdere wegen
Vroeger was banketbakkersroom de trots van iedere bakker, maar tegenwoordig kun je het gewoon in de supermarkt kopen - in pakjes en zakjes. Zo kan iedereen thuis patissier spelen. Maar wat is dit gele goedje eigenlijk? De Keuringsdienst gaat op onderzoek en komt erachter dat er meerdere wegen naar banketbakkersroom leiden.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 14 oktober in Keuringsdienst van waarde: banketbakkersroom of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV