Spectaculaire superheldenfilm Aquaman donderdag te zien op Veronica

Spectaculaire superheldenfilm Aquaman donderdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

In de films Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) en Justice League (2017) vingen we al een glimp op van Jason Momoa's Aquaman, maar we moesten tot 2018 wachten op zijn eigen film. Het werd een kaskraker van jewelste, en deze blockbuster is donderdag te zien op Veronica. Je kunt Aquaman streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Aquaman volgt Arthur Curry, erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de Zeven Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte, die de zee vernietigt, en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
In de filmwereld is er al jaren een hevige strijd gaande tussen de superheldenfilms van DC en die van Marvel. Helaas kunnen de DC-producties het succes van de concurrent niet helemaal bijbenen, ook qua niveau. Toch is Aquaman een degelijke film, die vooral uitblinkt op het gebied van spectaculaire onderwateropnames - een prachtig staaltje production design. Jason Momoa overtuigt in de hoofdrol, maar is niet de allerbeste acteur; hij moet het vooral hebben van zijn imposante uiterlijk. Een vervolg, Aquaman and the Lost Kingdom, staat gepland voor december 2022.

Cast
Naast Jason Momoa (Zack Snyder's Justice League) en Amber Heard (The Danish Girl) zijn ook Willem Dafoe (The Lighthouse), Patrick Wilson (The Conjuring) en Nicole Kidman (Bombshell) te zien in Aquaman. Deze film is geregisseerd door James Wan (Furious 7).

Aquaman (2018) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is donderdag 14 oktober om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, fantasy. Speelduur: 143 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV