De nieuwe horrorserie Chucky is vanaf deze datum te zien op FOX

De nieuwe horrorserie Chucky is vanaf deze datum te zien op FOX
De demonische pop is terug, met een dikke IMDb-score!

Kijktip :

Vanaf 11 november is de achtdelige televisieserie Chucky te zien op de Nederlandse televisie bij FOX. Dat heeft de zender bekendgemaakt. De horrorserie met de roodharige moordpop wordt op IMDb beoordeeld met een bloederige maar ijzersterke 8,5!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Vervolg op Child's Play 1 & 2
Een idyllische Amerikaanse stad wordt in chaos gestort nadat een vintage Chucky-pop opduikt op een rommelmarkt in een buitenwijk, terwijl een reeks gruwelijke moorden de hypocrisie en geheimen van de stad blootleggen. Ondertussen dreigt de komst van vijanden - en bondgenoten - uit Chucky's verleden de waarheid achter de moorden aan het licht te brengen. Ook de oorsprong van de demonenpop als een schijnbaar gewoon kind dat op de één of andere manier dit beruchte monster werd lijkt onthuld te worden.

Hi, I'm Chucky! Wanna play?
De serie is een vervolg op de succesvolle horrorreeks Child’s Play, die tot nu toe zeven delen telt. De reeks vertelt over een seriemoordenaar die op zijn sterfbed zijn geest overdraagt aan een simpele pop, Chucky, die daarna aan het moorden slaat. De eerste film komt uit 1988 en Chucky verwierf al snel een plekje in de lijst met bekendste horrorpersonages aller tijden. Voor deze nieuwe serie is de vaste stemacteur van Chucky, Brad Dourif, ook weer van de partij. De serie Chucky wordt geproduceerd door Don Mancini en David Kirschner: het duo dat al dertig jaar tekent voor de beroemde films.

Vanaf 11 november is de serie Chucky te zien op FOX. Genre: Horror, Komedie, Thriller. De serie bevat 8 afleveringen van ongeveer 50 minuten. IMDb-score: 8,5.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV