Nieuw seizoen The Masked Singer gaat vrijdag 15 oktober van start op RTL 4

Nieuw seizoen The Masked Singer gaat vrijdag 15 oktober van start op RTL 4
Welke BN'ers zitten in de pakken?

Kijktip :

Vanaf vrijdag 15 oktober kunnen we op RTL 4 genieten van het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Het programma groeide in de eerste twee seizoenen uit tot een enorme kijkcijferhit (de finale van het tweede seizoen trok bijna 3,9 miljoen kijkers), en ook nu zal Nederland weer massaal op RTL 4 afstemmen.

The Masked Singer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Geheim
Het format van het programma is even simpel als spannend: vijftien bekende Nederlanders gaan onherkenbaar verkleed in de meest extravagante pakken. In hun vermomming zingen ze liedjes in een volle studio, waarna het aan de panelleden én de mensen thuis is om te raden wie er in de pakken zit. De identiteit van de bekende Nederlanders blijft geheim tot het moment dat ze afvallen.

Napraten
Veel blijft hetzelfde. Zo keert Ruben Nicolai terug als presentator en worden de panels weer gevormd door Carlo Boszhard en Loretta Schrijver enerzijds en Gerard Joling en Buddy Vedder anderzijds. Er worden echter ook enkele veranderingen doorgevoerd: zo heeft het nieuwe seizoen twaalf afleveringen in plaats van acht én is er voor het eerst een napraatprogramma op Videoland: The Masked Singer: After the Mask.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 15 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen The Masked Singer gaat vrijdag 15 oktober van start op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV